top of page

Много съм благодарна на Антония, че работи с мен и силно я препоръчам на всеки, който иска да си изгради полезни навици и да води здравословен живот!

 

Потърсих я през 2015 г., когато вече повече от 6 години бях в битка с наднорменото тегло. Опитах всякакви диети, гладуване, спортове, но нищо не работеше и тотално се бях отчаяла.

 

Един приятел ми каза за Тони и как му е помогнала да свали килограмите. Моментално се свързах с нея – видях с очите си колко добре изглеждаше той и колко енергичен беше!


Много съм горда от себе си, че бях толкова смела да й пиша. Тони ме научи на всичко, което знам за храненето и навиците. Оказа се, че никак не съм се хранила добре и съм била много непостоянна във всичко, което съм правила.

 

Започнахме с малки стъпки като например колко вода да пия на ден, как да включа физическа активност всеки ден “между другото”, как да консумирам повече звленчуци... 

 

Начинът, по който тя ми обясняваше всичко, беше толкова прост и лесно разбираем! За 6 месеца свалих 8 кг и не съм ги качвала.

 

Толкова съм ѝ благодарна, че ми помогна да си изградя добри навици и да ги запазя и до днес – не искам никога да я разочаровам!

 

Благодаря отново, Тони, прегръдки!

- Ж. Ж., София

Family Cycling in Woods

Когато чух за Тони, се свързах с нея с оплакването, че: “ям много сладко” и имах няколко килограма за сваляне.

 

Преди време бях на диета, тичах редовно в парка и вече бях минавала през свалянето и качването на килограми, но този път сякаш не бях склонна да се подложа на същото, затова се заинтригувах, когато ми казаха, че нейният подход е базиран на изграждането на навици.

 

Тя ми даваше много малки и съвсем конкретни задачи, имахме онлайн сесии на всеки две-три седмици и така успявах един по един да включвам навици, които са на пръв поглед очевидни, но....

 

досега винаги бях започвала с изключване - спирах пакетираните храни, спирах тортичките, спирах пърженото и т.н. Докато с Тони само добавяхме - повече вода, повече зеленчуци, по-равномерно разпределени порции през деня...

 

Може би заради това никога не почувствах, че “съм на диета”, и до сега не се усещам лишена от нищо. В началото тя ме предупреди, че няма да забраняваме сладкото, макар да ѝ се оплаках, че то ми е най-голямата слабост.

 

Каза ми да не го мисля - че ще се регулира, като включим в менюто всичко необходимо...не можех да си представя какво има предвид, докато не започнах сама да забелязвам в хранителния си дневник, че много рядко се случва да ям торта и често не мога да си довърша парчето.

 

Случи ми се дъщеря ми да направи домашни бонбони Рафаело и аз си взех един, от който половината изядох след вечеря, а другата половина - сутринта с кафето.

 

Смяхме се двете с Тони, защото казват: “такова хладнокръвие е присъщо на сериен убиец”, но аз се чувствам много добре - имам контрол над храната, вместо тя да контролира мен.
 

П. С. Свалих 6 килограма и продължавам да си изпълнявам задачите и да се чувствам отлично!

- Грациела П., София

bottom of page